Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ Ο...ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ (;)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Αφρουδάκης θα αλλάξει στρατόπεδο για να πάει στον Ακατανόμαστο. Όλοι είχαμε παρακολουθήσει το σίριαλ της παραμονής του Γιώργου Αφρουδάκη το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, του οποίου η κατάληξη ήταν να μη τα βρουν οι δύο πλευρές. Ενώ ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες και κυρίως από τη Ιταλία, φαίνεται ότι τα λεφτά παίζουν και πάλι τον ρόλο τους. Έτσι λοιπόν με δημοσίευμα του "sport-fm" ο Γιώργος Αφρουδάκης θα συνεχίσει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης με το σκουφάκι του Ακατανόμαστου!


Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το βαρύ συμβόλαιό του Αφρουδάκη, το οποίο δε μπορούσε να καλύψει ο Ολυμπιακός, θα το καλύψει –όπως φαίνεται- ο Ν.Πατέρας, ο οποίος υποσχέθηκε στον Γιώργο ότι θα φέρει και τον αδελφό του , Ζάχο Αφρουδάκη, κάτι που έκανε τον πρώην παίχτη του Ολυμπιακού να απαντήσει θετικά.


*** Έχουμε γεμίσει Ολυμπιακάρες....
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :