Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...


Οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και ταυτόχρονα αρχίζει η προετοιμασία για τον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα το Σάββατο, που όλοι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών ευελπιστούν ότι θα κατακτηθεί η νίκη και οι πρώτοι 3 βαθμοί στην κούρσα για το φετινό τίτλο.

Πάντως, παρόλο που τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Βαλβέρδε έχουν βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια, οι φήμες εξακολουθούν να παραμένουν ζωντανές για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου παίκτη καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμη η σχετική προθεσμία.

Κάτι τέτοιο θα συνιστά βέβαια έκπληξη πρώτου μεγέθους, αλλά καλό είναι να κρατήσουμε ένα παραθυράκι ανοικτό, αφού δεν είναι μυστικό ότι ο Βαλβέρδε κατά το διάστημα της παραμονής του στην Ισπανία το σκέφτηκε αρκετά...

Στο λιμάνι φτάνουν καθημερινά αρκετές προτάσεις και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει τον τεχνικό της ομάδας να του δώσει το "οκ" για να προχωρήσει σε κάποια κίνηση. Όλα μπορούν ν'αλλάξουν λοιπόν αν φτάσει κάποιο όνομα που κάνει..."κλικ" και στους δύο (αν δεν έχει φτάσει ήδη...)

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε στους Πειραιώτες είναι και ο 31χρονος Γάλλος μέσος, Πιέρ Λουσέν, ο οποίος παρουσιάζεται πρόθυμος να δοκιμαστεί στους «ερυθρολεύκους», λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Στο προσκήνιο και τα ονόματα των Μίκαελ Ρένινγκ και Γκουλόν (προτάθηκε και στην ΑΕΚ).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :