Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ…


Ο Ντουντού Σεαρένσε, για πρώτη ουσιαστικά φορά στην καριέρα του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη.

Γιατί ναι μεν ήταν στην 18άδα και είχε μπει αλλαγή κι άλλες δύο φορές στο παρελθόν, αλλά ήταν σε περιπτώσεις που έρχονταν από τραυματισμούς. Άλλο τότε κι άλλο τώρα, που ήταν καθαρά θέμα επιλογής του Ερνέστο Βαλβέρδε να τον έχει στον πάγκο για 64 λεπτά και να τον βάλει στη θέση του Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Βραζιλιάνος φάνηκε να ένιωσε έκπληξη κατά την ανακοίνωση της ενδεκάδας, αλλά δεν αντέδρασε. Κατέβασε το κεφάλι, πήγε στον πάγκο και μπήκε μέσα όταν του το ζήτησε ο προπονητής. Πάντως όταν μπήκε δεν ήταν κακός, είχε δύο-τρεις καλές κινήσεις, αλλά όχι σπουδαία πράγματα.

Εκεί που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε αρχίσει στη μεσαία γραμμή να μην είχε ανάσες, θα περίμενε κάποιος να μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι ο Βραζιλιάνος και να δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα του. Ίσως ήταν επηρεασμένος ψυχολογικά, ίσως όμως να μην είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :