Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΕΤΙ...


Για συμβιβαστική λύση έκανε λόγο ο δικηγόρος του Λουτσιάνο Γκαλέτι στη «SportDay», Βιθέντε Μόντες.

Όπως είναι γνωστό, η πλευρά του παίκτη ζητάει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο μέχρι το 2013 :

«Εμείς προτείναμε μία συμβιβαστική λύση στον Ολυμπιακό για τις οφειλές που έχει απέναντι στον Λουτσιάνο, αλλά δεν το δέχτηκε. Ο Ολυμπιακός έχει τη διάθεση να πληρώσει τον περασμένο χρόνο και ελάχιστο μέρος των υπόλοιπων χρωστούμενων. Δεν θέλω να εισέλθω σε οικονομικές λεπτομέρειες. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2013 και αξιώνει μία αποζημίωση.

Ο Γκαλέτι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια διότι αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα οικονομικά του συμφέροντα».

Στη συνέχεια, ο Βιθέντε Μόντες είπε : «Αλήθεια, πώς γίνεται να ισχυριστεί ο Ολυμπιακός ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα υγείας με εξετάσεις προ έντεκα ετών, από τη στιγμή που σύσσωμο το ιατρικό επιτελείο εδώ και τρία χρόνια που είναι παίκτης της ελληνικής ομάδας δίνει το "Ο.Κ."; Ως νομικός εκπρόσωπος του Γκαλέτι δηλώνω αισιόδοξος πως αν στην εσχάτη των περιπτώσεων οι δύο πλευρές οδηγηθούν στο δικαστήριο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιωθούμε...».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :