Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες, στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία στο Καραϊσκάκη, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Ευάγγελου Μαρινάκη και του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Δείτε το σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ.

Ο νέος μεγαλομέτοχος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θέλησε να ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ πως δεν θα ανεχθεί ξανά στο μέλλον ανάλογες διαιτησίες με εκείνη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Εδώ και μέρες, ο γνωστός εφοπλιστής έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα αφήσει κανέναν να «παίξει» με την επένδυση που έκανε τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. «Ένα μόνο θέλω εγώ. Να μην αδικηθεί η ομάδα μου, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», είπε ο κ. Μαρινάκης στον κ. Πιλάβιο και πρόσθεσε:

«Εμείς δεν θέλουμε να μας ευνοούν οι διαιτητές, αλλά ούτε και να μας αδικούν. Το έχω πει από την πρώτη μέρα που ανέλαβα ότι θέλουμε διαιτησίες 50-50». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φέρεται να μην είχε την ίδια άποψη για το ματς του προηγούμενου Σαββάτου. Σε ότι αφορά συνολικά το θέμα της διαιτησίας, στην ΕΠΟ εκτιμούν ότι φέτος θα εφαρμοστεί το 50-50 για όλους.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συνάντηση των δύο ανδρών, πιθανότατα εντός της εβδομάδας, προφανώς λόγω και της νέας ιδιότητας του Μαρινάκη ως προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθούν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το θέμα της βίας, σε κάθε ευκαιρία ο κ. Μαρινάκης τονίζει: «Μακριά από το Καραϊσκάκη η βία». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε με τον υπαρχηγό της Αστυνομίας, Γιάννη Ραχοβίτσα, και του είπε πως θέλει να μην γίνεται το παραμικρό στο γήπεδο της ομάδας του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :