Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (18:30-ET1)


Με την φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αναμένεται παίξει για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση με τα ερυθρόλευκα ο Βασίλης Σπανούλης, σήμερα (18:30, ET1) στη Λαμία κόντρα στον Πανελλήνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

H θα παίξει. Ο λόγος για τον "King Bill", ο οποίος το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει "στρατόπεδο" πετώντας τα πράσινα του αιώνιου αντιπάλου για λογαριασμό της ωραιότερης διχρωμίας.

Αρκετοί φίλοι των ερυθρολεύκων θα βρεθούν στο κλειστό της Λαμίας, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν από κοντά, την κορυφαία φετινή μεταγραφή της Ευρώπης, τον διεθνή γκαρντ με το «Νο7 στην φανέλα. Παράλληλα, εκτός από τον Σπανούλη πρεμιέρα θα κάνουν και οι Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς, Μάρκο Κέσελι, Τζαμόν Γκόρντον, Δημήτρη Κατσιβέλη και Ματ Νίλσεν.

Την τιμητική του, όμως, θα έχει και ο μεγάλος δάσκαλος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ντούσαν Ίιβκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στον ΘΡΥΛΟ με στόχο να επαναφέρει την ομάδα του Πειραιά εκεί που της αξίζει και δεν είναι άλλη από την κορυφή.

Επειδή γνωρίζουν πολύ καλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ότι το Κύπελλο είναι παραδοσιακά ο θεσμός των εκπλήξεων, θα πρέπει να παραταχθούν προϊδεασμένοι για ένα ματς το οποίο είναι στο χέρι τους για να γίνει εύκολο. Στόχος δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η καλή εμφάνιση από τη νέα ομάδα που οραματίζεται και δημιουργεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Σε ότι έχει να κάνει με τα αμιγώς αγωνιστικά νέα ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ άφησε στην Αθήνα τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μιχάλη Πελεκάνο και φυσικά τον Γιοτάμ Χαλπερίν, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός, ότι ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πήρε μαζί του τον 19χρονο γκαρντ, Δημήτρη Κατσιβέλη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον φέρελπις παίκτες της χώρας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :