Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΠΣΑΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ 5-2-2 ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ…


Τα μέλη του ΠΣΑΚ αποφάσισαν έπειτα από τηλεφωνικό διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσουν την απεργία τους με ψήφους 5-2-2,. Η ψηφοφορία έγινε αμέσως μετά το ραντεβού της αντιπροσωπείας του ΠΣΑΚ με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, κ. Νικητιάδη. Πέντε από τα μέλη του ΠΣΑΚ τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης της απεργίας, δύο κατά και άλλα δύο ζήτησαν να ερωτηθούν οι αρχηγοί των 14 ομάδων της Α1 και να αποφασίσουν αυτοί.

Κάτι που σημαίνει λοιπόν πως η απεργία συνεχίζεται. Οι 11 από τις 14 ΚΑΕ έχουν ενημερώσει επισήμως πως θα αγωνιστούν κανονικά το σαββατοκύριακο και πλέον κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της κόντρας. Οι περισσότεροι παίκτες της Α1 είναι υπέρ του να αρχίσει το πρωτάθλημα και πλέον το μόνο που μένει είναι να μεταπειστούν οι παίκτες που είναι υπέρ της απεργίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :