Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΕΝΙΣ ΛΙΤΝΣΕΪ: Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΒΑ


Ο αντιπρόεδρος των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντένις Λίτνσεϊ, όταν το 2007 είχε θέση αντιπροέδρου στην ομάδα του Τέξας, είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά έπεισε τον Βασίλη Σπανούλη να υπογράψει στους Χιούστον Ρόκετς και που προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να επιστρέψει στην Ευρώπη όταν ο «V-Span» έγινε ανταλλαγή στους Σπερς.

Ο Αμερικανός παράγοντας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» και μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για το νέο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιάννη Μπουρούση ενώ έκανε και τη σύγκριση με την περσινή ομάδα.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Ντένις Λίντσεϊ στο «Goal»:

Αναφορικά με την επιλογή του Βασίλη Σπανούλη να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σχολίασε:

«Η απόφαση να πάει από έναν σπουδαίο σύλλογο σε έναν άλλο είναι πάντα δύσκολη. Δε μίλησα μαζί του γι αυτό αλλά πάντα υπολογίζεις πολλά πράγματα. Όπως έκανε κι ο Λεμπρόν στη δική του απόφαση. Μετράς τα οικονομικά δεδομένα, τους συμπαίκτες, τον προπονητή και το ποια ομάδα έχει καλύτερη προοπτική. Ο Βασίλης ξεκάθαρα έχει ακόμα την ταχύτητα, τη δύναμη και πάντα έχει την καρδιά του λιονταριού. Γι’ αυτό έχει εξελιχθεί τόσο καλά».

Ακόμα, πάντως πιστεύετε ότι η θέση του είναι στο ΝΒΑ;

«Είναι σίγουρα ταλέντο του ΝΒΑ. Πολλά έπαιξαν ρόλο στο να γυρίσει, αγαπάει την οικογένεια και τη χώρα του. Ο Παναθηναϊκός και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ομάδες επιπέδου ΝΒΑ, δύο σωματεία με μεγάλη περηφάνια. Τον καταλαβαίνω λοιπόν, αλλά πάντα πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να παίξει στο ΝΒΑ».

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπουρούση;

«Είναι πολυτάλαντος ψηλός. Μπορεί να σουτάρει, να πάρει ριμπάουντ και να πασάρει. Είναι σημαντικό ταλέντο. Πιστεύω ότι βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».

Θα είναι στο… ραντάρ σας το επόμενο καλοκαίρι;

«Η θέση των Σπερς σε τέτοια θέματα είναι γνωστή. Κανένα σχόλιο. Εμείς πάντα ψάχνουμε για καλούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Περηφανευόμαστε πως είμαστε διεθνής ομάδα. Όταν ένας καλός παίκτης έρχεται στο προσκήνιο, τον αξιολογούμε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Ποια είναι η συνολική εντύπωσή σας από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

«Ο “Ντούντα” και ο GM Χρήστος Σταυρόπουλος έχουν δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Όταν τη βλέπεις στα χαρτιά δεν ξέρεις ποτέ πως θα δέσει. Αλλά βλέποντας τη χημεία που έχει δημιουργηθεί από νωρίς, είναι ξεκάθαρο πως ο Ίβκοβιτς έχει κάνει δουλειά κορυφαίου επιπέδου. Οι παίκτες έχουν δεχθεί τους ρόλους και τις αρμοδιότητές τους. Πιστεύω πως η εμφάνισή τους απέναντι στη Ρεάλ ήταν εντυπωσιακή».

Τέλος, σχετικά με τις διαφορές που έχει ο φετινός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον περσινό ο κ. Λίντσεϊ δήλωσε: «Θα έλεγα πως είναι νωρίς να κάνουμε στομφώδεις τοποθετήσεις. Η περσινή ομάδα πέτυχε πολλά και έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προσπαθεί να ξεχωρίζει κερδίζοντας τίτλους. Το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Θα έλεγα ότι έχουν τα σωστά υλικά, τον σωστό προπονητή και τον σωστό GeneralManager. Τώρα βέβαια πρέπει να φέρουν αποτελέσματα. Σε ότι αφορά πάντως τα κομμάτια για να αποτελέσουν μεγάλη απειλή στην Ευρωλίγκα και ιδίως απέναντι στη Μπαρτσελόνα, πιστεύω πως έχουν τα σωστά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :