Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΡΟΥΝΕΪ: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ eξέθεσε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς υποστήριξε πως δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον αστράγαλό του στην αρχή της σεζόν!

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον αστράγαλο όλη τη σεζόν», ήταν η τοποθέτηση του Άγγλου επιθετικού στον Τύπο της χώρας του, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κανένα λόγο να μην τον χρησιμοποιεί.

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Σερ Άλεξ τον τιμωρεί για την εξωγηπεδική του ζωή. Ωστόσο, ο έμπειρος άσος δεν θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που πιστεύει ότι ο προπονητής του έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του: «Δεν γνωρίζω γιατί το έκανε αυτό…».

Παρόλα αυτά, ο Ρούνεϊ δεν το βάζει κάτω. «Θα συνεχίσω την προπόνηση και τα γκολ θα έρθουν. Χρειάζεσαι παιχνίδια για να βρεις τη φόρμα σου. Αισθάνομαι καλά, απλώς δεν έχω βρει ακόμα τον ρυθμό μου», τόνισε ο 24χρονος άσος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :