Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ…


Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στον αγώνα πρωταθλήματος, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον Άρη την Κυριακή, παρ’ όλα αυτά στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους βρίσκονται και τα μεταγραφικά. Ενόψει Ιανουαρίου, «τσεκάρονται» αρκετές περιπτώσεις παικτών, με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα να φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Χιλιανός,Κλαούντιο Μπράβο, για τον οποίο έχετε ήδη ενημερωθεί, φέρεται να έχει το προβάδισμα. Ο τερματοφύλακας της Σοσιεδάδ, πρώην ομάδας του Ντάρκο, φέρεται να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ψηλότερα στη λίστα από τους υποψηφίους πορτιέρο. Από εκεί και πέρα, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ προτάθηκε ο διεθνής Κροάτης, Στίπε Πλετίκοσα, ο οποίος το καλοκαίρι παραχωρήθηκε στην Τότεναμ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Στο προσκήνιο επανέρχεται για τους Πειραιώτες και ο Δανός, Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος είχε απασχολήσει και το περσινό καλοκαίρι. Ο γιος του γνωστού, Πίτερ, προτάθηκε εκ νέου και η περίπτωση του εξετάζεται.

Παράλληλα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εξετάζουν και παίκτες για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Ντε Λα Μπέγια της Σοσιεδάδ βρίσκεται στην λίστα, στην οποία προστέθηκε και το όνομα του Μονιάκη. Ο άσος του ΟΦΗ αρέσει στους «ερυθρολεύκους» και θα «τσεκαριστεί» κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :