Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Η δύναμη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι το «κάστρο» του. Ο ΝΑΟΣ όταν είναι γεμάτος είναι από τα ισχυρότερα όπλα των ερυθρολεύκων. Κατάμεστος ο ΝΑΟΣ με τον Αστέρα, επίσης κατάμεστος με τον Βόλο και τώρα πάλι κατάμεστος θα είναι αφού δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα!

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι λοιπόν sold out, με τους οπαδούς της ομάδας να δίνουν και πάλι ώθηση στους Πειραιώτες για ένα ακόμη τρίποντο.

Και αυτό είναι ένα στοιχείο που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θεωρεί μεγάλη υπόθεση την ένθερμη υποστήριξη της ομάδας από τους οπαδούς της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σε συζητήσεις που έχει με ανθρώπους της διοίκησης ο Βαλβέρδε έχει σταθεί στον παράγοντα κόσμος. Και χθες αυτό που συζητούσε με τους συνεργάτες του είχε να κάνει με τη σημασία της δυναμικής παρουσίας των «ερυθρόλευκων» οπαδών στο ματς με τον Αρη.

«Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει με τον Άρη, όπως ακριβώς και έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Είναι τεράστια δύναμη ο κόσμος μας. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και μέχρι τα Χριστούγεννα με συνεχόμενα παιχνίδια, τα περισσότερα εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο Καραϊσκάκη με την παρουσία των οπαδών μας σε κάθε παιχνίδι να είναι απαραίτητη. Βοηθάει πολύ την ομάδα ο κόσμος, δίνει ώθηση στους παίκτες» έλεγε χαρακτηριστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που μάλιστα και χθες στην προπόνηση ρωτούσε τους ανθρώπους της ομάδας πόσο κόσμο θα έχει την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Όταν τον ενημέρωσαν πως θα είναι και πάλι κατάμεστο το «κάστρο» των «ερυθρόλευκων», δεν έκρυψε τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αυτό που θέλει, βεβαίως, είναι να μπορέσει η ομάδα του να τους αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας θέαμα και βεβαίως παίρνοντας ένα ακόμη πολύ σημαντικό τρίποντο, μία αγωνιστική πριν από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :