Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο ΕΤΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!


Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε χθες ο Σαμουέλ Ετό, όχι βέβαια ότι πρόκειται για μεταγραφικό σενάριο. Με τον πρώην συμπαίκτη τους ο Κρκιτς, Μέσι και Άλβες ήταν οι τρεις παίκτες που μίλησαν αρκετή ώρα.

Ο επιθετικός της Ίντερ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για να παρακολουθήσει την λειτουργία του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει συστήσει και δεν παρέλειψε να περάσει μια βόλτα από τις εγκαταστάσεις της πρώην ομάδας του.

Είναι γνωστό ότι ο Ετό δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Μπαρτσελόνα. Η επίσκεψη του όμως στο χώρο προπόνησης της ισπανικής ομάδας και η θερμή χειραψία που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του- δείχνει ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδρυμα Ετό, τυγχάνει της απόλυτης συμπαράστασης και στήριξης σε διάφορα επίπεδα από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :