Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...


Με βάση την ιστοσελίδα gazetta.gr γίνεται αξιολόγηση των 5 καλύτερων γκολ της 9ης αγωνιστικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το Βέλγικο χρώμα επικρατεί για τα 5 καλύτερα γκολ. Μετά την 8η και το φοβερό τέρμα κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ο Κέβιν Μιραλάς και απέναντι στον Πανιώνιο έστειλε με εκπληκτικό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Την πεντάδα εκτός του Μιραλάς, συμπληρώνουν οι Φραγκουλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Ριέρα και Σολτάνι.

Κέβιν Μιραλάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανιώνιος 5-0 το 1-0)

Τον Κέβιν Μιραλάς τον θαυμάσαμε όλοι στο ντέρμπι, όπου κατάφερε μετά από εξαιρετική ενέργεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα. Ο Βέλγος συνέχισε να προσφέρει θέαμα και κόντρα στον Πανιώνιο, με ένα γκολ που θύμισε Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα έφυγε από αριστερά και μετά από προσποιήσεις έπιασε έναν κεραυνό με το αριστερό αυτή την φορά πόδι, στέλνοντας την μπάλα στο γάμα τις εστίας του Μάχο. Ένα πραγματικά άπιαστο τέρμα το οποίο σίγουρα αξίζει να είναι και με το παραπάνω στην κορυφή.

Άπιαστο φάουλ από Φραγκουλάκη (ΑΕΚ-Εργοτέλης 3-1 το 0-1)

Αν δεν υπήρχε το τέρμα του Μιραλάς, αυτό του Φραγκουλάκη θα ήταν σίγουρα στην κορυφή. Ο μέσος του Εργοτέλη με ένα πραγματικά εντυπωσιακό σε εκτέλεση φάουλ είχε δώσει το προβάδισμα στους Κρητικούς. Δυστυχώς στο Ελληνικό πρωτάθλημα σπανίζουν τα γκολ με φάουλ και όταν αυτά μπαίνουν και ειδικά όταν είναι τόσο όμορφα θα πρέπει να επιβραβεύονται.

Σλάλομ Χριστοδουλόπουλου (Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1)
Στην 3η θέση θα βάλουμε το τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έκρινε την συνάντηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Το βάζουμε και γιατί η προσπάθεια του παίκτη του «τριφυλλιού» ήταν πολύ ωραία, αλλά και γιατί συνολικά ο συνδυασμός ήταν άριστος, με τον Κατσουράνη να κάνει την βαθιά μπαλιά, τον Σισέ να στρώνει με κεφαλιά και τον Χριστοδουλόπουλο αφού πρώτα πέρασε τον Νάστο, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Έκρυψε την μπάλα ο «γηραιός» (Ξάνθη-Ηρακλής 2-2 το 1-2)

Ως τέταρτο θα βάλουμε το γκολ του Ηρακλή με το οποίο ο «γηραιός» προηγήθηκε μέσα στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 1-2. Στο τέρμα αυτό οι «κυανόλευκοι» πραγματικά έκρυψαν την μπάλα. Οι Κυριαζής, Μάρα και Πίτου συνδυάστηκαν υπέροχα, ο Ρουμάνος με φοβερή κάθετη μπαλιά βρήκε τον Σολτάνι και αυτός με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. ένα πραγματικά πανέμορφο και κυρίως ομαδικό γκολ.

Τίναξε τα δίχτυα ο Ριέρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανιώνιος 5-0 το 5-0)

Με το σκορ να είναι στο 5-0, θεωρείται φυσιολογικό στην πεντάδα να υπάρχει και ένα ακόμα τέρμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ειδικά αν είναι τόσο όμορφο εκτελεστικά, όπως αυτό του Άλμπερτ Ριέρα, τότε δικαίως βρίσκεται στην 5η θέση. Ο Ισπανός έφυγε από αριστερά και με ένα πολύ δυνατό σουτ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Μάχο, κάνοντας το 5-0.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :