Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ…*BINTEO*


Κάποτε διαμαρτυρόμασταν για την έλλειψη σύγχρονων γηπέδων, πλέον τα βάζουμε με τον καιρό γιατί τόλμησε και έριξε βροχή.

Στην Ελλάδα του 2010, Στάδια, όπως το Παγκρήτιο, που έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια ζωής δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, γιατί κάποιοι δεν φρόντισαν να κάνουν τα απλά και απαραίτητα, έτσι ώστε, να μην συζητάμε σήμερα για τον Γιάχο και τους βοηθούς του και την ταλαιπωρία των χιλιάδων φιλάθλων που ήρθαν ακόμα και από την Κύπρο να στηρίξουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Είναι λογικό στη Μπανανία που ζούμε, ο αγωνιστικός χώρος ενός γηπέδου ή Σταδίου να έχει επιβαρυνθεί από την βροχόπτωση σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να γίνει ένα ματς.

Στην χώρα, όμως, που έγιναν τόσες επενδύσεις με αφορμή του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, είναι απαράδεχτο και κατακριτέο.

Η κοινή λογική λέει πως αν υπήρχε ειδικός μηχανισμός κάτω από το χορτάρι προκειμένου να απορροφά το νερό και να το βγάζει στη συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν θα είχε γίνει βάλτος.

Το Παγκρήτιο το οποίο κόστισε σχεδόν 50.000.000 ευρώ από ότι φαίνεται έχει καταδικαστεί από τους αρμόδιους φορείς στο να λειτουργεί μόνο καλοκαίρι, καθώς βλέπετε στην χώρα μας τις υπόλοιπες εποχές ουκ ολίγες φορές έχει βροχές.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :