Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε με 1-0 στο «Σουπερκλάσικο» της Αργεντινής, με το σκορ να μοιάζει πολύ φτωχό για την εικόνα των δύο ομάδων στο «Μονουμένταλ»!

Η Ρίβερ μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Μπόκα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς πριν τον αγώνα η ομάδα βρισκόταν σε θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία και στον πάγκο της κάθισε ο υπηρεσιακός τεχνικός, Χουάν Χοσέ Λόπες. Η Μπόκα από την άλλη να πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και ο Κλαούντιο Μπόρχι βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο με την ατμόσφαιρα να είναι για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή με οπαδούς και από τις δύο πλευρές. Μόλις ο καπνός διαλύθηκε στον ουρανό του Μπουένος Άιρες ο Έκτορ Βαλδάσι σφύριξε την έναρξη του αγώνα.

Αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν η Ρίβερ. Με τον Μπουονανότε να μένει προς γενική έκπληξη στον πάγκο, οι Περέιρα και Λαμέλα βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα κατάφερε να φτάσει αρκετές φορές κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει. Από την άλλη πλευρά έλειπε το πάθος και η θέληση με τον Ρικέλμε, έπειτα από εξάμηνη απουσία από τα γήπεδα, να είναι εκτός παιχνιδιού και λογικά δε δημιουργήθηκαν σοβαροί κίνδυνοι μπροστά στην εστία του Καρίσο.

Το σουτ του Παβόνε μόλις στο 3’ κατέληξε άουτ, όπως και το μακρινό σουτ του Λαμέλα στο 17’, με τη μπάλα να περνά εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκαρσία. Στο 21’ ο Φεράρι δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο από ευνοϊκή θέση, ενώ το φάουλ του Ασεβέδο από περίπου 30 μέτρα στο 28’ βρήκε εστία, όπως και τον τερματοφύλακα της Μπόκα σε εγρήγορση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των «Μιγιονάριος» χάθηκε στο 30’ όταν ο Ορτέγκα έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως και πάλι ο Γκαρσία έδειξε ότι η απουσία του Λουκέτι, ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με τον Μπόρχι τις προηγούμενες ημέρες, δε θα είναι καταλυτική για την έκβαση του αποτελέσματος. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που… κινούν τα νήματα και τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν στο ελάχιστο…

Ο Ρικέλμε αποχώρησε, ο Τσάβες μπήκε στη θέση του, όμως στον αγωνιστικό χώρο τίποτα δεν άλλαξε… Στο 47’ μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λαμέλα ανάγκασε τον Γκαρσία σε ακόμη μία εντυπωσιακή απόκρουση, με τη… λύτρωση να έρχεται στο 54’ με έναν πρώην παίκτη των «Χεϊνέσες», τον Τζόναθαν Μαϊντάνα, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και πάλι του Λαμέλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δε σταμάτησαν εκεί.

Πολύ καλό σουτ του Περέιρα στο 57’ κατέληξε άουτ, με την εικόνα της Μπόκα να αναγκάζει τον Μπόρχι να «κλείσει» τις αλλαγές του μόλις στο 63’. Μέχρι εκείνο το σημείο οι παίκτες του είχαν απειλήσει την αντίπαλη εστία όλες κι όλες δύο φορές με μακρινά σουτ… Ευκαιρίες είδαμε ξανά μετά το 80', αρχικά με τον Ασεβέδο και στη συνέχεια στο 89' με το απευθείας φάουλ του Λαμέλα. Η μοναδική αξιόλογη στιγμή της Μπόκα ήρθε στο 90' με τον Τσάβες να επιχειρεί το σουτ από το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να καταλήγει άουτ... Η μοναδική ευκαιρία να πάρουν κάτι από το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι χάθηκε... Ο Κλαούντιο Μπόρχι βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στην έξοδο και οι οπαδοί της Ρίβερ πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη της ομάδας τους σε ντέρμπι μετά το 2007.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :