Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΓΚΑΛΕΤΙ...

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Λουτσιάνο Γκαλέτι σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση του Αργεντινού πρώην ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Επικρατεί προβληματισμός στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, αφού οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» δεν βλέπουν κάποια κίνηση «συμφιλίωσης» από τον Αργεντινό και πιθανότατα οι διαφορές των δύο πλευρών θα λυθούν μέσω της δικαστικής οδού.

Ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών αν και έχει παραδεχτεί πως το πρόβλημα υγείας του δεν του επιτρέπει να παίξει ποδόσφαιρο δεν κάνει καμία κίνηση για να βρεθεί κάποια λύση, όπως τονίζεται στους κόλπους της διοίκησης. Όπως φαίνεται λοιπόν, οι δύο πλευρές θα λύσουν τη διαμάχη τους στις δικαστικές αίθουσες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :