Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Φ. ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Ο Φώτης Στρακόσια, ο προπονητής τερματοφυλάκων των «κυανέρυθρων» σε συνέντευξη που έδωσε στο katimagiko.gr ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αποδίδουν πολύ όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην τερματοφύλακας των Πειραιωτών, δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει μπροστά στην ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι των δύο ομάδων:
«Γνωρίζω πόσο μεγάλος βαθμός δυσκολίας υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η καλύτερη ομάδα συνολικά, αφού λειτουργεί πιο σωστά στην επίθεση από κάθε άλλη ομάδα. Παίζει επιθετικό και ομαδικό ποδόσφαιρο και κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει κάποια διαστήματα στα οποία πραγματικά αποδίδει όμορφο θέαμα. Πιστεύω ότι όλοι στην ομάδα έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχοντας παράλληλα και αγωνιστική πειθαρχεία. Πάντως, θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο».

Για την κατάσταση του Πανιωνίου:
«Για να μπορέσουμε σαν Πανιώνιος να μιλήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε διάρκεια και καλή απόδοση στο παιχνίδι μας, ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για το δυνατό σημείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:
«Όπως είπα και πριν, η επιθετική λειτουργία είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει κανείς στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχει και παίκτες οι οποίοι μπορούν να σου κάνουν από μόνοι τους τη «ζημιά» με μία ατομική ενέργεια».

Για το αδύνατο σημείο του Ολυμπιακού:
«Κάθε ομάδα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε εντοπίσει κάποια σημεία που υστερεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όμως δεν θα ήθελα να αναφερθώ αυτή τη στιγμή».

Για την ψυχολογία του Πανιωνίου, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ:
«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να έχεις την πολυτέλεια να χαρείς για πολύ μία νίκη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις ήττες. Πάντα πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, είτε προερχόμαστε από νίκη είτε από ήττα. Είναι ότι χειρότερο να στεκόμαστε στο τελευταίο αποτέλεσμα, ανεξαρτήτα ποιο θα είναι».

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα:
«Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη και ξέρουν τι θα περιμένουν. Οι φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημιουργούν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στο Καραϊσκάκη, με αυτό τον κόσμο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :