Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΡΟΤΟ : ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ


Ο Κριστόφ Ενροτό, μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του, διαβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία :

«Εφόσον όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν τον Μιραλάς, πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση. Αλλά δώστε μας λίγο χρόνο και όλα θα γίνουν.

Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε θα γίνει αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση (σ.σ. με τους Μαρινάκη-Κομινάκη) και πλέον μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον», παραδέχτηκε ο Βέλγος ατζέντης στην εφημερίδα «Γαύρος».

«Όντως είχαμε μία συνάντηση, στην οποία προσπαθήσαμε να γνωριστούμε καλύτερα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ξεκινήσαμε να χτίσουμε μία καλύτερη σχέση. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι έχουμε μία σταθερή θέση, ένα... καθαρό τραπέζι όπου μπορούμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε για το μέλλον», πρόσθεσε ο Eνροτό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :