Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΕΜΕΘ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...


Ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζει την περίπτωση του Κρίστιαν Νέμεθ ως αντικαταστάτη του Άλμπερτ Ριέρα εν όψει Καβάλας για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Έχει δημιουργήσει κενό στην αριστερή πτέρυγα των «ερυθρόλευκων» ο σοβαρός τραυματισμός του Άλμπερτ Ριέρα και σε συνδυασμό με την έλλειψη ταχύτητας, που σημάδεψε αρνητικά το παιχνίδι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Η τοποθέτηση του Νταβίντ Φουστέρ στην αριστερή πτέρυγα μετά τον τραυματισμό του Ριέρα δεν απέδωσε, αφού ο πρώην παίκτης της Βιγιαρεάλ δεν φημίζεται για την ταχύτητά του. Οπότε η όποια σκέψη μετατόπισής του στην συγκεκριμένη θέση δεν κερδίζει έδαφος.

Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός πληροί όλες τις προδιαγραφές να «ανοίξει» το παιχνίδι του ΘΡΥΛΟΥ και να εκμεταλλευτεί ιδανικά την κόντρα και παράλληλα να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα των «Αργοναυτών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους λόγους, που οδήγησαν την νέα διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη απόφαση να κλέψει τον Νέμεθ μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού και να τον αγοράσει από την Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια σε συνδυασμό με τη ταχύτητά του.

Ο διεθνής Μαγυάρος άσος από την πλευρά του περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να δικαιολογήσει αγωνιστικά τον θόρυβο, που προκάλεσε η μεταγραφή του.

Ακόμη ένα ενδεχόμενο το οποίο είναι πιθανό να παίξει, αφορά την χρησιμοποίηση του Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκλείεται να «ενεργοποιηθεί», ώστε να καλύψει το κενό του πρώην άσου της Λίβερπουλ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :