Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ


Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου είχε μόνο νίκες το διήμερο που πέρασε, κάτι που δείχνει τη δυναμική του σε όλα τα σπορ.

Όταν γράφουμε μερικές φορές πως ο ΘΡΥΛΟΣ είναι παγκόσμιος και πάρα πολύ γνωστός, κάτι ξέρουμε. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο σε δύο, τρία ή τέσσερα, αλλά σε πολλά περισσότερα. Είτε είναι ποδόσφαιρο και μπάσκετ είτε πόλο και ιστιοπλοΐα. Ο ερυθρόλευκος οργανισμός συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και το πιο πρόσφατο παράδειγμα, είναι το διήμερο που προηγήθηκε.

Είχαμε λοιπόν νίκη στο ποδόσφαιρο με 1-0 επί της Καβάλας, νίκη στο μπάσκετ με 89-82 επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, νίκη στο βόλεϊ ανδρών σε φιλικό επίπεδο με... 5-0 σετ επί της Κηφισιάς, νίκη στο βόλεϊ γυναικών με 3-1 επί του Ηρακλή, νίκη στο πόλο ανδρών με 9-8 επί του ΠΑΟΚ και νίκες επί των Ηρακλή και Ρεθύμνου με 11-6 και 19-6 αντίστοιχα στο πόλο γυναικών.

Τί είχαμε λοιπόν; Επτά επιτυχίες σε επτά αγώνες για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αν κάποιος θελήσει να εξαιρέσει την επικράτησή μας επί της Κηφισιάς, αφού ο αγώνας ήταν φιλικός, τότε είχαμε 6/6. Αλλά εδώ που τα λέμε, λίγο ήταν αυτό; Ποιος άλλος σύλλογος είχε τόσες νίκες μαζεμένες μέσα σε τόσες λίγες ώρες; Μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σε τούτο τον σύλλογο, είμαστε περήφανοι που τον υποστηρίζουμε και είμαστε ακόμα πιο περήφανοι που μας κάνει κάθε ημέρα υπερήφανους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :