Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ…


Σήμερα το μεσημέρι η ομάδα πόλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συναντήθηκε (6/12) με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, χωρίς ωστόσο να ειπωθεί οτιδήποτε θα μπορούσε να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση.

Η συνάντηση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας έγινε προκειμένου ο νέος πρόεδρος των Ερυθρολεύκων να ακούσει από τα χείλη των αθλητών τα (γνωστά) προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλους αυτούς τους μήνες, καθώς τους οφείλονται και τα περισσότερα χρήματα από όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας περίμεναν να δοθεί κάποια λύση, τουλάχιστον για τα χρήματα της εφετινής περιόδου, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες τους.

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης επανέλαβε για μία ακόμη φορά τη λέξη «υπομονή», αφού τη δεδομένη στιγμή είναι αδύνατο να γίνουν πληρωμές μέχρι να συγκροτηθεί μια «δυνατή» διοίκηση για τις επόμενες εκλογές. Παράλληλα τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέο Δ.Σ και θα τεθούν ξανά στο τραπέζι όλα τα φλέγοντα ζητήματα και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :