Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…

Η πρώην ομάδα του Ζέκοφ, η ομάδα της Πάτρας, που υποδέχεται αύριο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, θα έχει να παλέψει κόντρα στον υπερπρωταθλητή Ελλάδας, και στην κούραση από τον πολύ πρόσφατο ταξίδι της στην μακρινή Φινλανδία.

Ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε:

«Αφήνουμε στην άκρη την Ευρώπη, κοιτάζουμε το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπου έχουμε να παλέψουμε με δύο αντιπάλους. Ο ένας είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο άλλος είναι η κόπωση από τα ταξίδι στην Φινλανδία», και στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του προς την ΕΣΑΠ:

«Θεωρώ ότι ο προγραμματισμός που έγινε για την διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής από τους αρμόδιους είναι άστοχος, αφού θα κληθούμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μόλις μία προπόνηση, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι ελπίζουμε να έχουμε διπλά μας και τους Πατρινούς φιλάθλους ώστε να μας στηρίξουν και να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :