Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΕΣΕΝΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙ!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι και ο Στεφάν Σεσενιόν. Τα Γαλλικά δημοσιεύματα μάλιστα τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή διατηρούσαν το θέμα εξηγώντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή από το Μπενίν.

Εάν όλα αυτά έχουν βάση, τότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Πως προκύπτουν αυτές; Με το γεγονός ότι ο 26χρονος έκανε σαφές πως θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σεσενιόν στην προπόνηση της Πέμπτης είχε άγριο καυγά με τον προπονητή του, Αντουανέ Κομπουαρέ, ο οποίος φαίνεται να τον έβρισε. «Ο προπονητής με προσέλαβε. Πιστεύω είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες. Εάν βρίζεις τον παίκτη στο δεν είναι ότι καλύτερο. Υπό αυτές τις συνθήκες νομίζω είναι αδύνατο να συνεχίσω στην Παρί. Θέλω να φύγω. Είχα σεβασμό για αυτόν, αλλά τώρα έχουν τελειώσει όλα», τόνισε ο παίκτης στην «L’Equipe».

Να σημειώσουμε ότι ο Στεφάν Σεσενιόν μαζί με τους Οαρό και Νενέ αποτελούν ότι καλύτερο διαθέτει η Παρί Σεν Ζερμέν και οι Γάλλοι θεωρούν ότι η μόνη περίπτωση για να πουλήσουν τον μεσοεπιθετικό από το Μπενίν, είναι να λάβουν μια μεγάλη οικονομικά πρόταση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :