Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΑΚΟΣ: ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία, που θέλει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να απέχει μια ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης φαντάζει σκληρός διαπραγματευτής για τα δικαιώματα του 18χρονου μεσοεπιθετικού.

Χαρακτηριστικές των προθέσεων των ανθρώπων της Αρκαδικής ΠΑΕ είναι οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου στο «arcadiasports.gr».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου:

«Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με τις ομάδες του κέντρου! Αν θέλουν, ας έρθουν να τον ζητήσουν, όμως να ξέρουν ότι ο Φορτούνης είναι λιγάκι ακριβός! Πρέπει να συμφωνήσει με τον Αστέρα κάποιος για να τον πάρει και προς το παρόν δε μας έχει πλησιάσει κανείς», τόνισε με κατηγορηματικό ύφος ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, για να προσθέσει:

«Ο Κώστας είναι καλός ποδοσφαιριστής, όμως δεν τον έχουμε κοστολογήσει. Έχει συμβόλαιο, όμως δεν έχουμε ορίσει τιμή πώλησης, αφού πρώτα θα πρέπει να παίξει. Φέτος άρχισε να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Δε θέλουμε να τον χαλάσουμε με τέτοια σενάρια και πλειστηριασμούς. Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται και μετά ξανακουβεντιάζουμε για όλα τα υπόλοιπα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :