Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΛΟΠΕΣ: ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Atlantico Diario» ο Ισπανός μέσος της Θέλτα, Άλεξ Λόπες, εμφανίστηκε κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ο 22χρονος άσσος τόνισε: «Είναι κολακευτικό ένας σύλλογος σα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή μου και αυτό σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Είναι απλά φήμες, αλλά σε όλους μας αρέσει να εμπλέκεται το όνομά μας με καλές ομάδες. Σε βοηθάει να συνεχίζεις την σκληρή δουλειά γιατί συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Δεν θέλω να φύγω από τη Θέλτα, γιατί εδώ είμαι πολύ καλά. Ξεκάθαρα, αν μου γίνει μία πρόταση, η Θέλτα θα δει τι είναι καλύτερο για το σύλλογο και για μένα και σίγουρα θα το εκτιμήσω».

Ο Λόπες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας του Βίγκο, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως βρίσκεται στη λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε, και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον έχει παρακολουθήσει αγωνιζόμενο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :