Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ...

Όλοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ περιμένουν τις εξελίξεις με αγωνία στην υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, απόδειξη του γεγονότος ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραμένει στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στην Αθήνα λοιπόν θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έχει καλέσει την οικογένεια του να έρθει στην χώρα μας για να ζήσουν όλοι μαζί αυτές της μέρες.

Η κίνηση του Βέλγου πιστοποιεί το πόσο καλά περνάει στην Ελλάδα και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ο οποίος του έχει δώσει την δυνατότητα να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό, μετά την περσινή αρνητική σεζόν στην Σεντ Ετιέν.

Από 'κει πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου του, οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για τις αρχές Ιανουαρίου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποκτήσει τα δικαιώματα του από την Σεντ Ετιέν, όπως δηλαδή έχει συμφωνήσει με τους Γάλλους από το καλοκαίρι.

Εν συνεχεία οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Κέβιν, προκειμένου να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :