Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…


Εννιά Έλληνες ποδοσφαιριστές φέρονται να απασχολούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ο οποίος ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση κάποιων από αυτών και μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο γνωστές από όλες τις περιπτώσεις είναι αυτές των Γιάννη Μανιάτη, Γιώργου Γεωργιάδη, Δημήτρη Ανάκογλου και Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Αναλυτικά οι εννιά περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που φέρονται να ενδιαφέρουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Πολλοί συσχετίζουν την συγκεκριμένη υπόθεση με την επιλογή του Κώστα Μήτρογλου, σχετικά με την ομάδα που θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού. Αν ο «πιστολέρο» πάει στους Νεοσμυρνιώτες, τότε οι Πειραιώτες θα κάνουν δικό τους τον Μανιάτη, τον οποίο όμως θα αφήσουν μέχρι το καλοκαίρι στους «κυανέρυθρους». Τα δεδομένα, βέβαια, θα αλλάξουν σε περίπτωση που η Μάντσεστερ κινηθεί για Τοροσίδη, αλλά αυτό είναι ένα σενάριο, το οποίο δύσκολα θα παίξει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Είναι ένα από τα πιο… καυτά ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, ο οποίος είναι και Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι Πειραιώτες τον παρακολουθούν, αλλά λογικά το όνομα του θα παίξει περισσότερο στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ το καλοκαίρι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Ο 19χρονος αμυντικός μέσος της ομάδας των Σερρών είναι ο δεύτερος παίκτης των «λιονταριών» που έχει «τσεκαριστεί» από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ενώ το όνομα του έχει ακουστεί για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Το όνομα του είναι ανάμεσα σε αυτά των υποψήφιων γκολκίπερ για να πάρουν την θέση του Αντώνη Νικοπολίδη. Μάλιστα, είναι μια εξαιρετική περίπτωση, αφού αγωνιζόταν για χρόνια στο εξωτερικό, ενώ μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις και με την φανέλα της Κέρκυρας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ: Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή βρέθηκε μια ανάσα από το να φορέσει την φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το καλοκαίρι, αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του χάλασε. Τώρα το όνομα του συντηρείται ακόμα στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ και, αν αποχωρήσει ο Μήτρογλου, ο Βέλλιος μπορεί να ελπίζει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές χειμώνα.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόταν παλαιότερα στις Ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά έφυγε ως παίκτης που δεν άξιζε. Τελικά, ο 18χρονος επιτελικός χαφ του Αστέρας Τρίπολης είναι και πάλι στη λίστα του Πειραιώτικου συλλόγου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ: Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του για τον πειραϊκό σύλλογο και υπάρχει πιθανότητα μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει κίνηση για την απόκτηση του. Ο 22χρονος κεντρικός και αριστερός χαφ της Ξάνθης, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λίγκα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πρωταθλήματος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: Το όνομα του παίκτη του Ατρόμητου έχει ακουστεί μεταξύ άλλων για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όπως και κάθε άλλος ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου που φέρεται να βρίσκεται στην λίστα των «ερυθρόλευκων», είναι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα του Περιστεριώτικου συλλόγου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :