Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑΣΤΟΣ : ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Βαγγέλης Νάστος μίλησε στο gazzetta.gr για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ομάδα του Χιμένεθ, το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον Ατρόμητο αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Βαγγέλη, καλησπέρα. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ;

«Καλησπέρα σας. Με βάση το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Γνωρίζαμε από την αρχή πως η ΑΕΚ είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα και θα ήταν κουρασμένη από την προσπάθεια που έκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήμασταν εξίσου καλοί σε σχέση με την αρχή.

Σαφώς το παιχνίδι επηρεάστηκε και από την αποβολή του Ντιόπ. Μπορώ να πω πως είμαστε ικανοποιημένοι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, μια και θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Δεχθήκαμε το γκολ στο 85', αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να φέρουμε το ματς στα ίσια».

Πλέον το επόμενο παιχνίδι είναι στο Φάληρο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τι μπορεί να κάνει ο Ατρόμητος σε αυτό το δύσκολο ματς;

«Ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς σαν ομάδα είναι ένας. Σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τα πάντα με στόχο να παίρνουμε ό,τι μπορούμε στο τέλος κάθε αγώνα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια. Κάθε αγωνιστική είναι η ίδια για εμάς. Το ματς στο Καραϊσκάκη πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό που είναι πρώτος στη βαθμολογία. Δεν νομίζω πως υπάρχει φόβος γενικά για την ομάδα μας. Κοιτάω τον Ατρόμητο. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σωστοί σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Ποιος είναι ο στόχος του Ατρόμητου φέτος;

«Πολλοί ήταν αυτοί στη χρονιά που είπαν πως θα πρέπει να είμαστε σε μία παραπάνω θέση από αυτή που ήμασταν πέρσι. Ο στόχος είναι να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν. Το πρωτάθλημα σαν ομάδες είναι δύσκολο. Με μία νίκη είσαι ψηλά και με μία ήττα χαμηλά. Η ομάδα σίγουρα μπορεί να ανακάμψει και να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Σαν στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Tο μήνυμά σου για τον κόσμο της ομάδας;

«Ο κόσμος είναι σημαντικός για εμάς. Οι οπαδοί μας έκαναν υπομονή στην αρχή. Βλέπουν ότι δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα και το 100% για την ομάδα. Θα πρέπει να κάνουν υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :