Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ…


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ :

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της 13ης αγωνιστικής στην Καβάλα και στην συνέχεια ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχωρεί το απόγευμα.

Όπως αναμενόταν από χθες ο Όλοφ Μέλμπεργκ συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Θρύλου για το πέρασμα από το Ανθή Καραγιάννη, με τον Ισπανό να είναι αυτός που θα επιλέξει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Από εκεί και πέρα ο Βαλβέρδε προτίμησε να πάρει στην 18άδα τους Κριστιάν Νέμεθ και Ζαουάντ Ζαϊρί, αφήνοντας στην Αθήνα τον Κώστα Μήτρογλου. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 5/12, 19:30) αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Ρ. Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει έντονη ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ακολούθησε ο Γκαλίτσιος, ενώ ο Ριέρα έκανε θεραπεία και πρόγραμμα με ασκήσεις στην πισίνα και στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μήτρογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Γκαλίτσιος, Ριέρα και Ρ. Μπράβο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :