Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΡΟΜΕΝΤΑΛ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ…

Σε δύο ημέρες οι παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα επανέλθουν στις προπονήσεις από την άδεια των Χριστουγέννων. Οι Βασίλης Τοροσίδης και Ντένις Ρόμενταλ, που είχαν μείνει εκτός από τον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι με τον Ηρακλή.

Ο Τοροσίδης λόγω ενός χτυπήματος που είχε στο αριστερό γόνατο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς στην Τρίπολη για καθαρά προληπτικούς λόγους. Από την άλλη ο Δανός χαφ, που δεν έπαιξε ούτε με τη Λάρισα αλλά ούτε και με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε δεχθεί άμεση πλήξη (χτύπημα) στην επιγονατίδα και στον πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο σημείο αιμάτωμα. Έτσι ο Ρόμενταλ το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την άλλη, ως γνωστόν, από αυτόν τον αγώνα θα λείπουν οι τιμωρημένοι Όλαφ Μέλμπεργκ και Φρανσουά Μοντέστο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :