Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ! -7...ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ! *BINTEO*


Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε γύρω στις 16:00 στο Κάουνας με το χιόνι να φτάνει το 1 μέτρο και τις θερμοκρασίες να είναι αρκετά υπό του μηδενός. Δηλώσεις του Ματ Νίλσεν στα ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί, λόγω της τετράχρονης παρουσίας του στην χώρα με την φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας.

Αν και σε πρώτη φάση το κρύο στο Κάουνας φαντάζει ανυπόφορο, εντούτοις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν να... ζεσταθούν με την εμφάνιση κόντρα στη Ζαλγκίρις την Τετάρτη (19:45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των 16 της Ευρωλίγκα.

Η πτήση κύλησε με ηρεμία και όλα πήγαν κατ' ευχήν, ενώ στο αεροδρόμιο του Κάουνας υπήρχαν Λιθουανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι περίμεναν την ερυθρόλευκη αποστολή. Άλλωστε, η έλευση του περσινού φιναλίστ της διοργάνωσης αποτελεί σημαντικό θέμα και τραβάει το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης.

Η προσοχή έπεσε στον Ματ Νίλσεν λόγω της τετράχρονης παρουσίας του στην χώρα με την φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας, τον ρώτησαν ορισμένα πράγματα και ο Αυστραλός ανταποκρίθηκε. Αμέσως μετά, άπαντες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της Ζαλγκίρις και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο, που θα καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού.

Η σημερινή προπόνηση είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ (θα μιλήσουν και οι παίκτες), ενώ ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν οι παίκτες το πρωί της Τετάρτης.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :