Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ


Δύσκολες και ιστορικές φαίνεται να είναι οι επόμενες μέρες στην ΟΜΑΔΑΡΑ του πόλο!

Οι αθλητές ενώ τον προηγούμενο καιρό έδειχαν ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα, φαίνεται πλέον να έχουν απελπιστεί.

Η προχθεσινή τους συζήτηση στα αποδυτήρια του Παπαστράτειου για τους λόγους που οδήγησαν τους μισούς από αυτούς να μην ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Παρτιζάν ήταν λογικό να έχει ένταση.

Είναι βέβαιο ότι «αν ήταν πληρωμένοι όλοι, θα πήγαιναν στο Βελιγράδι», όπως ειπώθηκε, όπως είναι σίγουρο ότι οι οκτώ παίκτες που βρέθηκαν εκεί δεν είναι περισσότερο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ από αυτούς που έμειναν πίσω.

Πάντως αξίζει ένα μπράβο σε όλους που κατέβηκαν να παίξουν με τον Παναθηναϊκο, έστω και την τελευταία στιγμή!

Πλέον όμως υπάρχει ένα νέο πρόβλημα καθώς δείχνουν να χαλάνε μεταξύ τους την ενότητα που τουλάχιστον είχανε, κάτι που θα έχει αρνητικά αποτελέσματα πολύ σύντομα και μέσα στην πισίνα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και πέρα από το σχέδιο Καραχάλιου, που παρουσιάστηκε λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά, ψάχνουν χρήματα για να δοθούν κάποια από τα οφειλόμενα προς τους παίκτες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν κάποια χρήματα από την ΚΑΕ.

«Η ανδρική ομάδα του πόλο είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» αρκέστηκε να πει προχθές στο Παπαστράτειο ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :