Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 17:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 23/1, 17:15) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας της Τρίπολης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Ο Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά με τη ομάδα, ενώ ο Α. Παπαδόπουλος ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης το γήπεδο.

Οι Ντουντού, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Με την ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά και ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Φουστέρ Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Χολέμπας.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ντουντού, Ν. Παπαδόπουλος και Ουρτάδο θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :