Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ: ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ!


Ο Νίκος Καραχάλιος καλεί τον ερυθρόλευκο κόσμο να στηρίξει το πλάνο για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που θα μπει σε εφαρμογή σε λίγες μέρες.

«Αν δεν δημιουργήσουμε την ελπίδα για την επόμενη μέρα, δεν υπάρχει κανένας επιχειρηματίας σε αυτή τη χώρα, που να σέβεται το όνομα του, ο οποίος να έρθει να επενδύσει -και θα το πω σκληρά- σε έναν χρεοκοπημένο- σύλλογο», τονίζει χρησιμοποιώντας την γλώσσα της αλήθειας ο Νίκος Καραχάλιος σε συνέντευξη του στον «Πρωταθλητή».

«Υπάρχουν 3 εκατ. Ολυμπιακοί; Πιστεύω ναι και πολλοί περισσότεροι. Τρεις μήνες μετά την έναρξη της καμπάνιας, θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε το μέγεθος του λαού μας. Ζητάμε ο καθένας να βάλει από ένα ευρώ. Αν μπορεί παραπάνω ακόμα καλύτερα, αλλά ο σκοπός μας παραμένει ένα ευρώ από τον καθένα», αναλύει ο α' αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα «τέλος του μήνα κάνουμε απολογισμό της παρούσας διοίκησης και προχωράμε στην εκλογή νέας. Σκοπό της θα είναι μέσα σε τέσσερις μήνες να υλοποιήσει το πλάνο το οποίο επεξεργαζόμαστε. Προτείνουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης, σύγχρονο. Δεν είναι μόνο η είσπραξη χρημάτων, αλλά ο εκσυγχρονισμός του μέσω του προγράμματος Ολυμπιακός 2020 και η παράλληλη παρουσία μας στις ομοσπονδίες», αναφέρει ο Νίκος Καραχάλιος.

Μήπως όμως μπαίνει η... «τρόικα» στον Ολυμπιακό ρωτήθηκε στη συνέχεια:

«Η... τρόικα βρίσκεται στον Ολυμπιακό πριν καν έρθει στην Ελλάδα. Εμείς δεν είμαστε τρόικα αλλά... δεκάδα. Ξεκινήσαμε δέκα άνθρωποι αυτή την προσπάθεια και φιλοδοξούμε να γίνουμε 20. Αλλά μνημόνιο δεν υπάρχει, υπάρχουν μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και ένα από αυτά είναι η συνάντηση με τους αρχηγούς των τμημάτων. Αν πετύχει ο οικονομικός μας στόχος θα πληρωθούν όλοι στο ακέραιο. Δεν βάλαμε τυχαία το στόχο 3 εκατ. ευρώ διότι ουσιαστικά αποτελούν τις υποχρεώσεις μας. Από την άλλα εβδομάδα μαζεύουμε τις ομάδες δράσεις, θα έχουμε 200 άτομα στο λανσάρισμα της καμπάνιας», απαντάει ο κ. Καραχάλιος.

«Περιορίζουμε τις μεταγραφές στο απόλυτα ελάχιστο δυνατό. Μόνο εκεί που δεν θα μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο η ομάδα. Οι υπόλοιπες προσθήκες θα είναι από τις ακαδημίες των τμημάτων. Προχωράμε όλοι μαζί και ο καταλογισμός των ευθυνών θα έρθει σε όσους δεν συνεισφέρουν στην καινούρια προσπάθεια. Εγώ ζητάω ένα πράγμα: Να στείλουν ένε sms. Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού το στείλει έχει κάνει το καθήκον του», τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Τέλος, αφού σχολιάζει πως «οι αθλητές μας έχουν όλα τα δίκια του κόσμου», μιλάει και για την τρέχουσα σεζόν:

«Η χρονιά βγαίνει με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή σε όλα τα τμήματα, με τα επτά γκολ στο ΟΑΚΑ στο πόλο, το 2-3 του βόλεϊ στη Γλυφάδα, με νίκες παντού. Όσο νικάμε οι υπόλοιποι καταρρέουν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστηρικτής της προσπάθειας μας, θα είναι παρών στα δύσκολα. Το ίδιο λέμε και εμείς. Υπάρχει φουρτούνα αλλά υπάρχει και λιμάνι. Αυτή την προοπτική σκεφτόμαστε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :