Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΝΤΟ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!


Τον ΠΑΟΚ σκέφτονται όλοι πλέον στο λιμάνι και σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Ούρκο Πάρντο, η ομάδα μας θέλει μία καθαρή νίκη για να πάει στον επαναληπτικό της Τούμπας με άνεση :

«Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε πλέον στο ματς του Κυπέλλου. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και το αβαντάζ ενόψει του επαναληπτικού», είπε αρχικά ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας και στη συνέχεια τόνισε σχετικά με το ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι ο Πανσεραϊκός ήταν η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη στο Καραϊσκάκη. Στο τέλος τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί έπρεπε να ξεπεράσουμε και την ατυχία μας με το πέναλτι που κέρδισε ο Πανσερραϊκός.
Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε πρώτοι έχοντας διαφορά από τον δεύτερο».

Για τη διαιτησία του Χαραλαμπίδη και το πέναλτι του Πανσερραϊκού, είπε : «Δεν θέλω να μιλήσω για το πρώτο γκολ του Πανσερραϊκού, επειδή ήταν μια φάση πολύ γρήγορη και δύσκολη για τον διαιτητή».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :