Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΥΡΕΛΟΥ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...


Η Βάσω Μαυρέλου μέσα από το blog της στην ιστοσελίδα "katimagiko.gr", ζητάει τη στήριξη του κόσμου για τη δύσκολη συνέχεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Βαδίζω αισίως προς τον ένατο χρόνο μου σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός, και για πρώτη φορά η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο, αν και το δικό μας τμήμα είναι σε καλύτερη μοίρα σχετικά με τα άλλα. Και αυτό χάρη στον χορηγό που είχαμε πέρυσι και στήριξε την ομάδα, τον κ. Κεντ, που δυστυχώς φέτος λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας.

Το ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα από τα υπόλοιπα τμήματα όπως προανέφερα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αφού τα χρήματα που παίρνουμε φτάνουν μόνο για να καλύψουμε τα οδοιπορικά μας και τις άμεσες ανάγκες μας. Αν ένας μήνας πάει πίσω, σχεδόν όλα τα κορίτσια έχουμε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, οπότε ουσιαστικά βιώνουμε και εμείς αυτή την άσχημη κατάσταση, αλλά ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί σύντομα μια λύση.

Κατανοώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη και την ελπίδα μας. Γυρίζω πίσω τον χρόνο και σκέφτομαι τον εαυτό μου μικρό κορίτσι στη πισίνα της Χίου να βλέπω τις μεγάλες παίκτριες της τότε ομάδας μου -που υπήρξε μεγάλο σωματείο στο γυναικείο πόλο και στο αντρικό συνεχίζει ακόμα-, να προσπαθώ να πιάσω την μπάλα που ήταν μεγαλύτερη από μένα... να παρακολουθώ τους αγώνες...

Ήταν υπέροχες στιγμές γιατί μπορούσα και έκανα όνειρα... ήλπιζα... ήμουν παιδί... Και πιθανώς ακόμα είμαι, γιατί δεν σταματάω να το κάνω καθημερινά για όλα τα πράγματα στη ζωή μου!

Γι' αυτό εύχομαι σε όλους σας αυτή η χρονιά να αρχίσει με όνειρα, ελπίδα και πάνω απ' όλα με πολλά, πολλά χαμόγελα. Να σκέφτεστε ότι αύριο είναι μια άλλη μέρα καλύτερη.

Καταλήγοντας θα ήθελα να ζητήσω την στήριξη όλων σας στον δύσκολο αγώνα μας στις 7 Ιανουαρίου κόντρα στη Βουλιαγμένη. Η ομάδα μας με αρκετά μεν προβλήματα θα τα δώσει όλα γιατί θέλουμε να ξαναζήσουμε την μοναδική αυτή εμπειρία του πρωταθλητή (2009).

Καλή χρονιά σε όλους!

Βάσω

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :