Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΒΕΜΠΟ, ΚΛΕΟ ΚΑΙ ΑΓΚΟΥΙΑΡ...


Πολλές είναι οι προτάσεις που εξακολουθούν και φτάνουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ακόμη και για κυνηγούς αφού παρότι από τη διοίκηση ρίχνουν τους τόνους, όλοι πιστεύουν ότι στο τέλος θα γίνει κίνηση και για φορ.

Έτσι μεταξύ άλλων προτάθηκαν τόσο ο Καμουρανέζος Βεμπό της Μαγιόρκα, όσο και ο Βραζιλιάνος Κλεό της Παρτιζάν. Ο 29χρονος Βεμπό, 43 φορές διεθνής με 17 γκολ, είναι βασικός στη Μαγιόρκα με την οποία φέτος έχει βάλει 4 γκολ, αλλά η ομάδα του τον πουλάει λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο 25χρονος Κλεό είναι ακόμη πιο ακριβός, καθώς έχει 22 γκολ σε 41 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σερβίας εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά έχει κάνει και αρκετά καλό Champions League φέτος.

Ένας μεσοεπιθετικός που έχει επίσης προταθεί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι ο Ουρουγουανός Αγκουιάρ της Πορτογαλικής Μπράγκα, που έχει ξεχωρίσει φέτος για την ομάδα του με τις εμφανίσεις στου στο Champions League.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :