Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΙΒΚΟΒΙΤΣ : "ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ...ΩΣ ΕΔΩ"


Να συγκεντρώσει τους παίκτες του εν όψει της δύσκολης συνέχειας θέλει ο Ντούντα.

Ο προπονητής του επικού τριπλ κράουν θέλει οι παίκτες να μην παρασυρθούν από την νίκη επί του...πεντάστερου (εδώ γελάμε) και να συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση!

«Αυτό είναι μόνο ένα από τα, κανείς δεν ξέρει πόσα, πιο σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Υπάρχει ευφορία, αλλά δεν κερδίσαμε τίποτα. Αλλά ξεκινήσαμε καλά την νέα χρονιά. Αν συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε θα είναι ανεύθυνο και αντιεπαγγελματικό. Μπορώ να καταλάβω τον κόσμο, τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» δήλωσε αρχικά ο Ντούντα στην ρωσική Novosti, πριν προσθέσει: «Εδώ και πολύ καιρό, οι δύο ομάδες παίζουν ως γηπεδούχοι, παρουσία μόνο του κόσμου τους. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, πήγαμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου μας περίμεναν χιλιάδες κόσμου».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Είχαμε τα προβλήματά μας μέχρι τώρα. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού δημιούργησε μία καλύτερη ατμόσφαιρα, ενοποίησε την ομάδα σε ένα σημείο που μπαίνουμε στην τελική ευθεία μίας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν. Σκεφτόμαστε ήδη την Φενέρμπαχτσε, το ξεκίνημα του Top 16, αφού πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Η νίκη στο ντέρμπι πρέπει να ξεχαστεί. Πανηγυρίσαμε λίγο μετά το ματς, τέλος».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στις φωτοβολίδες που εκτοξεύθηκαν: «Δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγμα, αν και ο Παπαλουκάς χτύπησε στον αγκώνα του. Οι διαιτητές ήταν λίγο αυστηροί, όμως ήθελαν να επιβάλουν την τάξη. Όπως συμφωνήθηκε και πριν το ματς, για το παραμικρό συμβάν θα διέκοπταν το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που η λογική επικράτησε. Ο Ζέλικο κι εγώ διατηρούμε την κόντρα μας σε αγωνιστικά πλαίσια».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :