Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ


Με ιδιαίτερο σεβασμό αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοί του, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις τους αμέσως μετά τη σημερινή κλήρωση στη Βαρκελώνη για το Τop-16 της Ευρωλίγκας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Βιθέντε Σόλα (πρόεδρος Βαλένθια): Νομίζω ότι αυτός είναι ένας πολύ περίπλοκος όμιλος, όπως και οι άλλοι τρεις. Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι εδώ. Έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τη Ζαλγκίρις και τον Ολυμπιακό. Ο Νέβεν Σπάχια είναι τώρα ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ο Ματ Νίλσεν παίζει στον Ολυμπιακό. Αμφότεροι ήταν σημαντικά «κλειδιά» στην κατάκτηση του Eurocup την περυσινή χρονιά, επομένως είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα έχουν κίνητρο για να παρακολουθήσουν όλα αυτά τα συναρπαστικά παιχνίδια».

Παούλιους Μοτιεγιούνας (γενικός διευθυντής Ζαλγκίρις Κάουνας): «Όπως κάθε φορά στη φάση των 16, όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι και θα είναι και όλα τα παιχνίδια. Νομίζω ότι έχουμε μια ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, καταβάλλοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να προκριθούμε στους προημιτελικοούς. Η Βαλένθια παίζει σπουδαίο μπάσκετ από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, ενώ η Φενερμπαχτσέ και ο Ολυμπιακός είναι πολύ σπουδαίες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τους νικήσουμε όλους στην έδρα μας. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί εντός και να προσπαθήσουμε να "κλέψουμε" μια νίκη εκτός έδρας».

Νεντίμ Καρακάς (γενικός διευθυντής Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ): «Η φάση των 16 είναι πάντα δύσκολη, επειδή οι ομάδες είναι πιο δυνατές. Αυτή τη χρονιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, που είναι υποψήφιος για το φάιναλ φορ, τη Ζαλγκίρις, που επίσης έχει κάνει σπουδαία δουλειά αυτή τη σεζόν για να βρίσκεται εδώ, και τη Βαλένθια, όπου ήταν πέρυσι ο προπονητής μας, Νέβεν Σπάχια. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι αναμετρήσεις θα είναι αρκετά συναρπαστικές. Η στήριξη που δίνουν οι φίλαθλοι στην ομάδα είναι πολύ σημαντική, επομένως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να χαρούν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :