Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Ο αυριανός αγώνας στο Στάδιο Καραϊσκάκη έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Από την μια ο Ολυμπιακός που στους τελευταίους 3 αγώνες με τον Γηραιό έχει συγκομιδή μόλις ενός βαθμού(!), το 1-1 στο Καραϊσκάκη πέρσι, καθώς στις δύο τελευταίες εξορμήσεις του στο Καυτατζόγλειο πέρσι και φέτος ηττήθηκε με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Από την άλλη το αήττητο που έχει να επιδείξει ο τερματοφύλακας του Γηραιού και πρώην του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς τις δύο προηγούμενες φορές που τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Λιμανιού δεν έχασε. Η πρώτη στις 21 Νοεμβρίου του 2009 στα Γιάννενα, κάνοντας μάλιστα και πολύ καλή εμφάνιση, στο 2-2 με τον τοπικό ΠΑΣ.

Η δεύτερη στην πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκ και την ήττα των ερυθρολεύκων στη Θεσσαλονίκη με 2-1 από τον Ηρακλή.

Τα παραπάνω στοιχεία αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αυριανό αγώνα, με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν την 8η συνεχόμενη νίκη στο ΝΑΟ, και παράλληλα να διατηρηθεί ή ακόμα και να αυξηθεί η διαφορά των πέντε βαθμών από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Παναθηναϊκό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :