Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΣ: ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…


Ο προπονητής του τμήματος κάτω των 10 ετών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Βασίλης Νάνος, μιλώντας στο «Γαύρο» για την πορεία των μικρών στο τουρνουά του Λουτρακίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, το άξιζαν το κύπελλο και αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως.

Βγήκαμε η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, αυτά τα στοιχεία νομίζω τα λένε όλα από μόνα τους. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις και αυτό βγαίνεις τους αγώνες.

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάκτηση του τουρνουά γιατί με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν πραγματικά άξιζαν την πρώτη θέση και όλες τις διακρίσεις που κατάφεραν».

Τα πιτσιρίκια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχουν ρεπό μέχρι και την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις. Μάλιστα είναι προγραμματισμένο η ομάδα να συμμετέχει σε ένα ακόμα τουρνουά.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο τουρνουά των Βριλησσίων μέχρι και το Σάββατο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :