Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα πρωταθλήματος με το Μαρούσι για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Παπαλουκάς: Και πάλι εξαιρετικός ο αρχηγός ήταν στο διάβασμα του παιχνιδιού και πρόλαβε σε 25 λεπτά να πετύχει 11 πόντους και να μοιράσει 8 ασίστ! Έκανε μόλις ένα λάθος, ενώ ήταν απόλυτα ψύχραιμος από τη γραμμή των προσωπικών (4/4).

Σπανούλης: Ο Ίβκοβιτς δεν τον χρησιμοποίησε πολύ ώρα, έπαιξε μόλις 20 λεπτά για να πάρει ανάσες, αλλά είχε θετική παρουσία μένοντας όπως πάντα αρκετά συγκεντρωμένος στον ρόλο του. Είχε 5/6 βολές, 2/4 δίποντα, ενώ αστόχησε και στα τέσσερα τρίποντα που επιχείρησε. Πρόσθεσε 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Πελεκάνος: Κόντρα στην περσινή του ομάδα ο Μιχάλης Πελεκάνος ήταν εξαιρετικός πιστοποιώντας για άλλο ένα ματς την αγωνιστική του άνοδο. Είχε 10 πόντους με 2/2 βολές, 1/3 δίποντα και 2/2 τρίποντα, έβγαλε ενέργεια, κυνήγησε στην άμυνα και προσπάθησε στα ριμπάουντ. Μάζεψε 6 πόντους, έδωσε 5 ασίστ και γενικά είχε γεμάτη παρουσία.

Μαυροκεφαλίδης: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών. Έβαλε 10 πόντους με 5/9 δίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε μόλις 19 λεπτά. Μπορεί να βοηθήσει, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και ψυχή.

Γλυνιαδάκης: Ο μοναδικός κλασικός σέντερ που χρησιμοποιήθηκε από τον Ίβκοβιτς λόγω των απουσιών των Νεστέροβιτς και Μπουρούση. Ξεκίνησε βασικός, έδωσε πολλές μάχες με τον Μπάγκαριτς, αλλά είχε προβλήματα και σκόραρε μόνο με βολές (4/4).

Νίλσεν: Είναι φανερό ότι έχει ψυχολογικό θέμα αφού παρότι προσπαθεί πολύ, κυνηγάει φάσεις, δείχνει διάθεση σε άμυνα και επίθεση, δεν του βγαίνουν οι φάσεις. Είχε 3 πόντους με 1/5 σουτ και 1/2 βολές χάνοντας αρκετά εύκολα καλάθια, αλλά τουλάχιστον έδειξε δύναμη και ψυχή στην άμυνα.

Παπανικολάου: Ίσως η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είχε από την αρχή ενέργεια, διάθεση, έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και τελείωσε πολλές φάσεις κοντά στο καλάθι. Ο απολογισμός του ήταν 19 πόντοι με 8/11 δίποντα και 3/3 βολές ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ και είχε 1 τάπα, δείγμα της θέλησής του.

Έρτσεγκ: Άλλο ένα μεγάλο ματς από τον Σέρβο φόργουορντ, που είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού. Ήταν αποτελεσματικός τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι και πέτυχε 17 πόντους με 7/8 δίποντα και 3/4 βολές.

Τεόντοσιτς: Ο Σέρβος ξεκουράστηκε από τον Ίβκοβιτς και όση ώρα έμεινε στο παρκέ, δεν έδειξε απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς, όπως φανερώνουν και τα 4 λάθη του. Βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο μέρος και κυρίως στην τέταρτη περίοδο όταν σημείωσε 9 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :