Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ


Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε χωρίς πολλά προβλήματα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Ανδρών (Δευτέρα, 19:00- Novasports 3).

Τόσο ο Ντίμα Φιλίποφ όσο και ο Παύλος Κουζούνης ανάρρωσαν από τη γρίπη και ακολουθούν κανονικά τις προπονήσεις. Μοναδικός απών είναι ο αναπληρωματικός ακραίος Σωτήρης Σωτηρίου, που έχει θλάση στους κοιλιακούς. Ρυθμούς ανεβάζει ο νεοαποκτηθείς Γιόχαν Εστράδα, ο οποίος ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στη Μίκρα.

Ο Κολομβιανός κεντρικός εξακολουθεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός στην Α1 με ποσοστό (61,15%), με τον Κουβανό ακραίο Ρολάντο Ντεσπέιν να είναι τρίτος με 55,75%. Ο Εστράδα είναι και τέταρτος καλύτερος μπλοκέρ με 33.

Μετά από 13 αγωνιστικές, ο Δημήτρης Τζούριτς είναι δεύτερος στη συνολική συγκομιδή πόντων (276), όπως και στην κατηγορία που αφορά στους κερδισμένους πόντους από επίθεση (233), ενώ είναι τρίτος στους άσους (18).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :