Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΛΕΤΟ: ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜ…

Έξαλλος με τον Τοροσίδη ήταν ο Λέτο, όπως και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με τον Αργεντινό. Άλλωστε σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του αγώνα «τρωγόντουσαν» μεταξύ τους σαν τα κοκόρια.

Λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Τοροσίδης και τη λήξη του ντέρμπι, οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονται να είχαν «δεύτερο γύρο» στη φυσούνα
και να πιάστηκαν στα χέρια. Λίγο αργότερα, και ενώ ο Τοροσίδης ήταν στο ντόπινγκ κοντρόλ, ο Λέτο ενημερώθηκε και παρά το γεγονός ότι είχε ήδη επιβιβαστεί στο λεωφορείο της ομάδας του και ήταν έτοιμος να αναχωρήσει, κατέβηκε μαζί με τους Σισέ, Νίνη, Κατσουράνη, Καραγκούνη και Τζόρβα και γύρισαν στα αποδυτήρια για να τον βρουν!

Ο Λέτο σαν μαινόμενος ταύρος φτάνοντας έξω από την πόρτα, άρχισε να φωνάζει χτυπώντας παράλληλα την κλειστή πόρτα:

«Βγες έξω να σε γαμ…».

Για κακή του τύχη όμως, την πόρτα άνοιξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος βρήκε μπροστά του το Νίνη και σύμφωνα με την εφημερίδα Goal- άρχισε ο παρακάτω «διάλογος»:
΄
Μαρινάκης: «Σήκω και φύγε»..

Για να απαντήσει ο μέσος του Παναθηναϊκού: «Μη με σπρώχνεις ρε. Άντε γαμ…».

Για να πάρει την πληρωμένη απάντηση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού: «Σας γάμ… απόψε» και κοίταξε τον Τζόρβα, ο οποίος ανταπάντησε σε ανάλογο ύφος:

«Άντε γαμ… ρε ξεπλένη. Έστειλες το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω μέσα σε ένα χρόνο. Είσαι αλήτης.»

Στο μεταξύ, ο Λέτο συνέχιζε να χτυπά τις πόρτες και φεύγοντας φώναξε δυνατά: «Γαμ… τα σπίτια σας μπουρδ…». Βέβαια, δεν αποφάσισαν να φύγουν από μόνοι τους, ο Φερέιρα με τον Καραγκούνη τους συγκράτησαν, ενώ ο Μαρινάκης φέρεται να είπε στον «Κάρα», σε έντονο ύφος: «Να τους μαζέψεις και να φύγετε., τελείωσε το παιχνίδι».

Παράλληλα με τα παραπάνω, ο Σισέ έπιασε τον Πάντελιτς και του είπε:

«Είδες τι έγινε σήμερα;». Ο Σέρβος είναι εκείνος που ανέλαβε να ηρεμήσει τον Γάλλο, ο οποίος τελικά δεν πήρε μέρος σε αυτό το… επεισόδιο.

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, και γυρνώντας στο λεωφορείο, η «συνοδεία» του Λέτο συνάντησε τον Τάσο Μητρόπουλο ο οποίος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το Φαληρικό γήπεδο και τον άρχισαν στα «γαλλικά».

Ο «Ράμπο» φυσικά δεν δίστασε να απαντήσει με ανάλογη… προφορά. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γόντικας του ζήτησε το λόγο για τον οποίο βρίζει τους παίκτες και ο Μητρόπουλος του απάντησε:

«Όποιος με βρίζει τον βρίζω και εγώ και τους γαμ…».

Ο Γόντικας από την πλευρά του απάντησε μονολογώντας: «Πολύ γαμ…δες μαζευτήκαμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :