Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ «ΕΙΠΑΝ» ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Έπειτα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Θοδωρής Ζαγοράκης είχαν συζήτηση. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι πρέπει να σταματήσουν τα έκτροπα στα γήπεδα.

Ο τελευταίος πρόεδρος του Ολυμπιακού που εμφανίστηκε σε παιχνίδι ομάδα του στην Τούμπα, πριν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο Αργύρης Σαλιαρέλης. Περίπου 20 έτη πέρασαν από τότε που ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά βρέθηκε ξανά στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» και συζητώντας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη τόνισαν πως αυτά που έλαβαν χώρα και στα δύο γήπεδα, έπρεπε να σταματήσουν.

Πάντως η πληροφορία πως οι δύο τους ξαναμίλησαν αργά το βράδυ δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά. Το σίγουρο είναι πως αμφότεροι θα τα ξαναπούν σύντομα στην Λίγκα και στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης συνάντησε αρκετά γνωστά άτομα στην Τούμπα στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους είχε στενή επαφή μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι. Ο ίδιος εξέφρασε το παράπονο του πως δεν έχει τη στήριξη που είχε αρχικά πως δέχεται άσχημη κριτική έπειτα από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα των «Ασπρόμαυρων».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :