Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (6/2, 15:00) με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Τετάρτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Ριέρα, ενώ θεραπεία έκανε ο Α. Παπαδόπουλος. Οι Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 10:30 και ακολούθως παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα παραστούν στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12:30, στο χώρο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 17 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη, τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερη ζήτηση. Ήδη μέχρι την Πέμπτη το βράδυ είχαν διατεθεί περίπου 6.500 εισιτήρια.

Σήμερα θα διατίθενται από τις 10:00 έως τις 18:00, όπως και αύριο Σάββατο, ενώ την Κυριακή η διάθεσή τους θα αρχίσει στις 10:00 και θα συνεχιστεί έως την έναρξη του αγώνα.

Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από επαρχία που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνούν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο 210 4800909.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :