Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΙΒΚΟΒΙΤΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ


Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μαρούσι (92-76), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μίλησε στην αναμέτρηση τόσο για την επικράτηση των ερυθρολεύκων και αναφέρθηκε στην άδεια του Γιάννη Μπουρούση για να ξεκαθαρίσει τις όποιες ικεσίες υπήρχαν περί τιμωρίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Δεν έκανε πειθαρχικό παράπτωμα! Του δώσαμε άδεια για ιατρικούς λόγους», είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για την μηνιαία άδεια που παραχωρήθηκε στον Γιάννη Μπουρούση, το Σάββατο το απόγευμα.

Ο Ντούντα διευκρίνισε:

«Έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, που πρέπει να το ξεπεράσει σε αυτό το διάστημα. Αφού γίνει καλά, πρέπει να δουλέψει για να παίξει πολύ καλύτερα, διότι μέχρι τώρα δεν αγωνίζεται όπως θέλω».

Ο Ίβκοβιτς αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι "συμβαίνει κάτι" με τον Μπουρούση και επανέλαβε πως η άδεια του χορηγήθηκε για ιατρικούς και μόνο λόγους.

Στην ερώτηση, αφού είναι «μόνο τραυματίας» γιατί δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε:

«Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε τον ίδιο».

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ του Ολυμπιακού, πράγματι, δεν ήταν στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της διοίκησης να πάρει άδεια. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι, όχι όμως τόσο σοβαρό για να τον αφήσει εκτός αγώνων για τριάντα ημέρες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :