Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

DEPORTIVO: ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!


Η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» έπλεξε , το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε η οποία πραγματοποίησε αφιέρωμα σε όλους τους Ισπανούς προπονητές που εργάζονται ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω θέμα τονίζεται ότι ο Βαλβέρδε οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου, ενώ γίνεται αναφορά και στον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε τονίζει ότι οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου.

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε για να θριαμβεύσει και πάλι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς προηγείται με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Την αντίθετη κατάσταση ζει ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ακόμα νιώθει άβολα μετά την απόλυσή του από την Ιντερ τον περασμένο Δεκέμβριο», αναφέρουν οι Ισπανοί για τον συμπατριώτη τους.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας επισημαίνει ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με τους περισσότερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη (σ.σ. κυρίως λόγω των «ερυθρολεύκων» που έχουν στο ρόστερ τους 5 πάικτες από την ιβηρική χερσόνησο: Ριέρα, Ραούλ Μπράβο, Ουρτάδο, Φουστέρ, Πάρντο).

Παράλληλα γίνεται λόγος και για την πορεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και τονίζεται η διαφορά των 26 βαθμών που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό του Βαλβέρδε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :