Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!

Σε όλα τα παιχνίδια ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο και το έχει δείξει. Φυσικά δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τον αγώνα και να είναι προσέξουν πολύ την επίθεση της Ένωσης. Θεωρεί ότι είναι μία ομάδα που επιθετικά είναι επικίνδυνη.

Πέρα από το ότι μάζεψε όλη την ομάδα στην προπόνηση της Παρασκευής και τους έδειξε βίντεο είχε και τετ α τετ με τους αμυντικούς. Συγκεκριμένα μάζεψε τους Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδη και Μοντέστο και τους μίλησε για συγκεκριμένα πράγματα.

Τους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιτίθεται η ΑΕΚ γιατί πιστεύει ότι αν η ομάδα είναι χαλαρή μπορεί να πάθει ζημιά. Παράλληλα επισήμανε στους αμυντικούς του ότι πρέπει να προσέξουν τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει ζημιά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :