Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΦΟΥΣΤΕΣ


Στα πλαίσια της εκδήλωσης της ΠΕΦΟ Λευκωσίας, ο πρόεδρος της, Άντρου Σαββίδη πέταξε την πρώτη ατάκα της βραδιάς λέγοντας ότι …«Η πρώτη φιέστα ξεκινά από τη Λευκωσία»!

Όμως την δεύτερη ατάκα, κλέβοντας έτσι και την παράσταση την πέταξε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι «εμείς έχουμε παίκτες που δεν φορούν φούστες!» ενισχύοντας κατά την γνώμη του το πόσο δίκαια κατακτά ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έκανε έναν μίνι-απολογισμό της σεζόν:

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται. Θα δούμε αν οι άλλες ομάδες στα επόμενα χρόνια αν μπορούν να μας ανταγωνιστούν», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μώραλη που συνέχισε τονίζοντας ότι: «μέσα επικοινωνίας των αντιπάλων μας προέβαλαν με υπερβολικό τρόπο την είσοδο κάποιων, λίγων, οπαδών μας στο 95', αλλά δεν κάνουν το ίδιο όταν οι οπαδοί των ομάδων τους κάνουν ακόμη χειρότερα. Ό,τι και να πουν εμείς έχουμε 38 και όλοι οι άλλοι 37...».

Από την μεριά του ο Τάσος Μητρόπουλος μίλησε για την ομαλή διαδοχή στη θέση του προέδρου του Ολυμπιακού από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας ότι:

«Η νέα διοίκηση αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης»

Και τελείωσε με την ατάκα της βραδιάς, λέγοντας ότι:

«Εμείς έχουμε παίκτες που δεν φορούν φούστες!».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :